ΒΙΟ Ζάχαρη από άνθη καρύδας - Φυσικό φυτικό γλυκαντικό από τον χυμό των ανθέων της καρύδας
Η καρύδα ζάχαρη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης, που παράγεται με την εξάτμιση του χυμού από τα άνθη των φοίνικων καρύδας. Περιέχει σε σύγκριση με τη ζάχαρη οικιακής χρήσης πολλαπλάσια ποσότητα μετάλλων και αντιοξειδωτικών και εντυπωσιάζει επίσης με τον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη του. Ιδιαίτερα σίδηρος, ψευδάργυρος, ασβέστιο και κάλιο συγκρατούνται από τον φοίνικα καρύδας.
Έχει πολύ χαμηλή πιθανότητα αύξησης του σακχάρου στο αίμα και προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό μια υγιή προμήθεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Κύρια Οφέλη:
• Υπερβολικό προφίλ γεύσης και γλυκύτητας
• Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά
• Πρόληψη υπογλυκαιμίας
• Λιγότερη φρουκτόζη και σακχαρόζη
• Χαμηλή γλυκαιμική αντίδραση
Τομείς Χρήσης:
• Ψωμιά
• Λειτουργικά τρόφιμα & ποτά
• Γλυκά
• Σοκολάτα
Εικόνα που χρησιμοποιήθηκε: © jchizhe / Adobe Stock
Χώρα προέλευσης: Ινδονησία
Χωρίς ΓΤΟ: ΝΑΙ
Βίγκαν & Χορτοφαγικό: ΝΑΙ
Κοσέρ & Χαλάλ: ΝΑΙ
Πιστοποιημένο BRC: ΝΑΙ
USDA-NOP: ΝΑΙ
ΕΕ & JAS: ΝΑΙ